- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Агенцијата за Катастар и Недвижности вработува – плата до 38,689 денари

Агенцијата за Катастар - Работник
474views

Агенцијата за Катастар и Недвижности вработува 23 државни службеници, објави Агенцијата за Администрација.

Се бараат кандидати за раководители, помошници раководители, референти, соработници…

Advertisement

Во зависност од работното место, платите се движат до 38,689 денари.

Повеќе детали тука

Advertisement
Advertisement

Advertisement