- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Агенцијата за цивилно воздухопловство вработува…

Агенцијата за цивилно - Работник
335views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на пет државни службеници во Агенцијата за цивилно воздухополвство.

Се бараат кандидати за работните места: советник за аеродромски услуги, советник за организации и центри за обука, советник/инспектор за летечки операции, помлад соработник за преводи и соработник за јавни набавки.

Платите во зависност од работното место се движат до 87,680 денари.

Повеќе детали тука