- Advertisement -
Македонија

Активностите на здружението Гласен текстилец, тема на состанокот помеѓу Бочварски и Ампева

Активностите на здружението Гласен текстилец, тема на состанокот помеѓу Бочварски и Ампева - Работник
445views

Здружението Гласен Текстилец вчера на фејсбук профилот објави дека претседателката на здружението, Гласен Текстилец и Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, одржале работна средба на којакоја разговарале за идните активности на здржението.

„Вчера на 13.06.2019г., се оддржа работен состанок со Градоначаникот на Општина Штип, господинот Благој Бочварски и претседателката на “Гласен Текстилец” Кристина Ампева.
Се разговараше за идни активности на здружението и дефинирање на овогодинешната Текстилјада 2019“ истакнаа од Гласен Текстилец на Фејсбук страната.

Advertisement

Advertisement