- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Алфа: Студентите бараат правна помош за да ја добијат платежна картичка

Студентите бараат правна помош - Работник
223views

На 15-ти август истече рокот, во кој, граѓаните можеа да ги искористат платежните картички што ги подели државата.. Од тогаш, постојано слушавме- колку картички биле доделени, колку пари биле доделени, биле префрлени на нив. Но, нема информација колку граѓани, иако ги исполнуват условите, останаа без картичка.. Особено силни поплаки, имаше од студентите. Алфа ТВ разговараше со Борјан Ефтимов од Факултетско студенско собрание на Правениот факултет при УКИМ.

На следниот линк погледнете го разговорот

Advertisement

Advertisement