АнкетиНовости

(АНКЕТА) ДАЛИ РАБОТИТЕ ВО СИВАТА ЕКОНОМИЈА?

   Време за читање помалку од минута

Порталот Работник спроведува кратка анкета за сивата економија. Подолу можете да ги најдете прашањата коишто ги поставивме со цел да ја дознаеме перцепцијата за истата.