- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Апликацијата мој ДДВ не е достапна за Ајфони

Апликацијата мој ДДВ не е достапна за Ајфони - Работник
656views

Не стивнуваат поплаките од корисниците на Ајфон телефони. Секојдневни пораки за нефункционалноста на апликацијата со која може да го остварите правото за поврат на 15% од платениот ДДВ.

Дел од нив се чувствуваат дискриминирани бидејќи и после една недела откако апликацијата профункционира за Андроид, на „Епл стор“ уште не е качена, пишува Фактор.

Целосниот текст можете да го прочитате тука