ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Аплицирај.мк – Аплицирај за работата која ја посакуваш

Аплицирај.мк - Работник
264views

Аплицирај.мк со онлајн локација www.apliciraj.mk претставува нова иновативна платформа коjа ги споjува сите кои бараат работа, пракса, надоградување на своите вештини и знаење со сите компании кои имаат отворени работни позиции и пракса, како и компании кои работат и нудат услуги во делот на неформално образование.

Изграден врз основа на зголемување на транспарентноста на работното место, Аплицирај.мк ги нуди најновите Огласи за работни позиции и пракса, податоци за Компании, извештаи за плата и ниво на позиција, прегледи за бенефити, компаниски фотографии и повеќе. За возврат, активните баратели на работа се повеќе информирани и полесно донесуваат одлука за кои работни места и Компании да аплицираат и кон чии тимови сакаат да се приклучат.

Повеќе прочитајте на smartportal.mk