- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Апостолоска беше во посета на компанијата „ВМЦ Македонија“

Апостолоска - Работник
297views

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес реализираше работна посета на компанијата „ВМЦ Македонија“ во индустриската зона Желино, Тетово, во која е инвестирано италијански и домашен капитал.

Компанијата се занимава со производство на бетонски елементи и бетонска галантерија кои наоѓаат широка примена во реализација на инфраструктурни и комунални проекти, пишува Слободен Печат.