- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

А1 Македонија воведува флексибилно работно време

А1 Македонија воведува флексибилно работно време - Работник
1.16Kviews

А1 Македонија поставува нови стандарди во креирањето на начинот на работење за своите вработени и со гордост објавува дека го воведува флексибилниот модел на работа именуван како „А1 Флекси”.

Со „А1 Флекси”, А1 Македонија ги урива границите на традиционалното работно време и место и се насочува кон својата цел, агилна компанија која на своите вработени им нуди флексибилен начин на работа создаден за подобар баланс на приватното време и времето поминато на работа, пишува Плусинфо.

Целосниот текст прочитајте го тука