ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Бензиската станица „Макоил“ вработува…

Бензиската станица - Работник
69views

Бензиска станица „Макоил“ вработува тројца раководители на бензински пумпи на територијата на град Скопје.

Од компанијата информираат дека сите оние кои имаат соодветна стручна подготвеност за овие работни позиции да аплицираат на електронската пошта makoilvrabotuvanje@hotmail.com.

Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.

За повеќе информации можете да го користите и телефонскиот број: 070-262-577