СветСиндикат

Бугарија: Полициските службеници бараат зголемување на плататата поради ризиците од ноќната смена

Бугарија: Полициските службеници - Работник
103views

Шокирачки фотофрафии беа објавени од страна на Синдикалната Федерација на вработените во Министерството за внатрешни работи на Бугарија, по повод протестите за зголемување на додатоците на плата за ноќните смени.

На фотографиите може јасно да се види што им се прави на полициските возила за време на ноќната смена.