- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

ВАМЕТАЛ Струмица има потреба од Асистент во администрација и сметководство

ВАМЕТАЛ Струмица - Работник
418views

ВАМЕТАЛ има потреба од работник на позиција:

Асистент во  администрација и сметководство.

Advertisement

Кандидатите е потребно да имаат познавања од областа на сметководство, да знаат да работат на компјутер (word, excel и сл.), да зборуваат и пишуваат англиски јазик. Сите заинтересирани кандидати може да пратат CV на маил: info@vametal.mk

Advertisement

Advertisement
Advertisement