ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

(Видео) Дали економските мерки на Владата се добри и доволни?

Од денеска во 16:00 часот стартуваат - Работник
140views

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски:

ДАЛИ ЕКОНОМСКИТЕ МЕРКИ НА ВЛАДАТА СЕ ДОБРИ И ДОВОЛНИ?

Мерки се донесоа вчера. Поставувам две прашања: Дали мерките се добри и сеопфатни за спас на економијата и сочувување на работните места и дали се навремени?

Поздрав од тимот