ЕкономијаМакедонија

(ВИДЕО) Дали претходниот сет на мерки на Владата ги даде очекуваните резултати?

Дали претходниот сет на мерки - Работник
94views

Претседателот на Бизнис Конфедерација на Македонија Миле Бошков во интервјуто за порталот Работник даде свое видување на тоа дали мерките за помош на стопанството дадоа резултати.

Тој потенцираше дека продолжениот викенд без ДДВ покажал дека потрошувачката моќ на граѓаните дека не е на завидно ниво. 

Во продолжние погледнете го неговиот став околу сетот на економски мерки: