ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникот

(Видео) Дали смее да се агитира на работно место?

Јовевски - Работник
235views

РАБОТНИЧКИ ПРАВА ЗА ВРЕМЕ НА ИЗБОРНА КАМПАЊА

– Дали е дозволено да се агитира на работно место?

– Што да направат работниците ако има политички притисок во контекст на политичка кампања?

– Дали синдикатите треба да се произнесат за политичките агенди на партиите?

Заради актуелноста и значењето на темата ви го проследуваме целото интервју со проф. д-р Лазар Јовевски