Светот на работникот

(ВИДЕО) Дигитализацијата на трудот – добри и лоши страни

Дигитализацијата на трудот - Работник
76views

Во последните години соочени сме со големи промени во работните односи на глобално ниво. Тој процес го забрза со пандемијата на Ковид 19. Кај нас голем број на вработени ја почуствуваа дигиталната трансформација на своја кожа со работењето дома како една од мерките на Владата. Еве за што станува збор, погледнете во прилог!

 

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски