ВИДЕО| Додека некои работници се плашат дека ќе бидат заменети од роботи, овие во видеово очигледно немаат гајле

Дневник.хр во продолжение пренесува снимки од работници кои се толку добри во својата работа што изгледаат како роботи. И додека некои се плашат дека работното место ќе им го земат роботи во блиска иднина, луѓето од овие снимки ги немаат тие стравови, бидејќи веќе изледаат како роботи.