ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Ексклузивно интервју со Претседателот на КСС Благоја Ралповски

Интервју - Работник
1.1Kviews

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС Благоја Ралповски, во кое разговараме за работничките права во ек на пандемијата предизвикана од Ковид – 19, социјалниот дијалог и пакетите на мерки за помош на работниците, како и на други теми.