ЕкономијаИнтервјуаМакедонијаСветот на работникот

(ВИДЕО) Ексклузивно интервју со Претседателот на Бизнис Конфедерација Миле Бошков

Ексклузивно интервју - Работник
366views

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Претседателот на Бизнис Конфедерација на Македонија, Миле Бошков, во кое Бошков дава свои размислувања околу досегашните пакет мерки на Владата, четвртиот пакет мерки, работата од далечина и дава своја оценка за состојбата на пазарот на трудот.

Во продолжение следува интервјуто: