- Advertisement -
Правда

(Видео) Жена нападната од таксист во Скопје

Жена нападната - Работник
369views

Вчера наутро на Твитер се појави виедо од жена нападната од таксист. Како што може да се види од видеото жената е покрај возилото, кога таксистот доаѓа накај неа и ја турка на земја.

 

Advertisement

Advertisement