- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникот

(Видео) Зошто работниците не штрајкуваат? Што се случува?

Зошто работниците - Работник
216views
ЗОШТО РАБОТНИЦИТЕ НЕ ШТРАЈКУВААТ? ШТО СЕ СЛУЧУВА..
– Во 90-те имаше голем број на штрајкови, за разлика од по 2000-та. Кои фактори влијаат на оваа состојба е објаснето во ова видео!?, стои во фејсбук објавата на проф. д-р Лазар Јовевски