- Advertisement -
Македонија

(Видео) Извештај за несреќи при работа -2018 година

(Видео) Звештај за несреќи при работа -2018 година - Работник
403views

Извештајот за несреќи при работа – 2018 година покажува дека во Македонија сеуште се гине на работа и понатаму има загуби и штети кои ги ги трпи целата економија. Доколку ги споредиме, со бројот на несреќите од 2017 година може да се забележи дека има зголемен тренд, вели Милан Петковски, Претседател на Македонското Здружение за Заштита при Работа.

Во прилог можете да го погледнете целото видео:

Видеото е преземено од следниот линк