- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

(Видео) Изјави на Претседателот на СОНК и Министерот за образование по состанокот

Изјави на Претседателот на СОНК - Работник
2.95Kviews

Претседателот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК и Министерот за образование и наука дадоа изјави по состанокот.

Во прилог можете да ги погледнете изјавите: