- Advertisement -
Интервјуа

(Видео) Кафе муабет во МЗЗПР

(Видео) Кафе муабет во МЗЗПР - Работник
426views

Понеделнички кафе муабет е серија на разговори помеѓу Претседателот на Македонското Здружение за заштита при работа, Милан Петковски и Проф.Др Лазар Јовевски, професор по трудово право.

Во првата епизода тие зборуваат за тоа што е труд? Позитивна и (или) негативна конотација на трудот и Успешноста, произлегува од задоволство при извршување на работните задачи.

Видеото е преземено од следниот линк