ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

(ВИДЕО) Кои се позитивните и негативните ефекти на работата од далечина?

Кои се позитивните и негативните ефекти - Работник
242views

Во еден дел од интервјуто за порталот Работник, Претседателот на Бизнис Конфедерација на Македонија Миле Бошков објаснува за тоа кои се ставовите на стопанствениците за работата од далечина, како и кои се позитивните и негативните ефекти на истата.