- Advertisement -
МакедонијаПравдаСиндикат

(Видео) КСОМ: бараме приспитување на правичноста на законот за извршување

(Видео) КСОМ: бараме приспитување - Работник
437views

Конфедерацијата на синдикални организации на Македонија бара преиспитување на правичноста на законот за извршување и преиспитување на реализација на извршувањата врз физички лица во земјава, во спротивно ќе следи радикализација на протестите.

На ова барање се приклучија и Гласен Текстилец, Но Пасаран и Човек на Профит.

 

Видеото е преземено до Јутуб каналот на КСОМ