- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(Видео) КСС ОБВИНУВА: предвременото пензионирање е само популизам на власта во предизборниот период

(Видео) КСС ОБВИНУВА: предвременото пензионирање е само популизам на власта во предизборниот период - Работник
570views

Предвременото пензионирање актуелна тема особено пред изборниот период, во моментов воопшто не се зборува за тоа. Во интервјуто со Претседателот на КСС Благоја Ралповски, можете да слушнете за што се работи.