ЗанимливостиМагазин

(Видео) Овие две срни не се како во цртанот „Бамби“

Овие две срни не се како во цртанот „Бамби“ - Работник
62views

Можеби имавте претстава за срните дека се нежни мили животни? 

Погледнете како се борат кога ќе настане проблем помеѓу две женски срни