- Advertisement -
ЗанимливостиМагазинНаука

(Видео) Огнен објект над Хрватска, 4ри различни фотографии го потврдуваат истото!

(Видео) Огнен објект над Хрватска, 4ри различни фотографии го потврдуваат истото! - Работник
2.19Kviews

На 21ви декември 2020та година, се појави огнен објект над небото во Хрватска за кое можете да погледнете во наредното видео од 4ри различни фотографии. Објектот личи како да доаѓа директно од небото и како да се спушта надолу. Појавувањето на овој огнен објект во небото, претходеше на големото спојување на Јупитер и Сатурн кое последен пат било регистрирано во 1623та година додека наредното се очекува да биде во 2080та година.