- Advertisement -
ИнтервјуаПравда

(Видео) Осма епизода од „Понеделнички кафе муабет“ на тема: законот за безбедност и здравје при работа

(Видео) Осма епизода од „Понеделнички кафе муабет“ на тема: законот за безбедност и здравје при работа - Работник
1.21Kviews

Дали законот за безбедност и здравје при работа ги даде очекуваните резултати? Дали ја унапреди или ја уназади областа?

Кој се треба да биде консултиран за донесување на закон за безбедност и здравје при работа или кон пристапување на измени и дополнувања на постечкиот?

Дознајте ги одговрите на прашањата во интервјуто чиј домаќин е Претседателот на Македонското здружение за заштита при работа, Милан Петковски, а негов гостин е експертот по трудово право, проф.др Лазар Јовевски.

Извор: МЗЗПР