- Advertisement -
Интервјуа

(Видео) Отпуштен од работа спротивно на Законот – Интервју со Претседателот на синдикатот на АВРМ Спасе Николов

Отупштен од работа спротивно на Законот
3.92Kviews

Порталот Работник Ви го претставува првото видео интервју со Претседателот на Синдикалната организација на АВРМ, при Синдикатот на администрација и државна управа – САДУ, Спасе Николов. Ова е прво интервју, од низата на интервјуа коишто Порталот Работник планира да ги спроведе во иднина со голем број на синдикалци, работници и работодавачи.

Со Г-динот Спасе Николов разговараме на неколку теми, меѓу кои и за работничките права, препреките со кои се соочуваат синдикалните лидери, како и бројните притисоци коишто се вршат врз нив. Со нас ја споделува и неговата лична приказна…

Во продолжение погледнете го целосното интервју.

 

YouTube канал на Порталот Работник: Работник мкд