ЗанимливостиМагазин

(ВИДЕО) Погледнете како оваа работничка даде отказ…

Погледнете како оваа работничка - Работник
529views

Девојка од Тексас по име Шејн решила да ги извади сите „валкани алишта“ преку звучникот на продавницата додека се повлекуваше од познатиот ланец продавници „Валмарт“.

Шејн ја „отвори душата“, што веројатно не се допаднало на никој друг освен нејзе.

„Внимание клиенти, соработници, говорници. Јас сум Шејн и само што дојдов да ви кажам дека Хенри е расистичка свиња. Илијас е страшен спикер. Оваа компанија отпушта работници од црна боја без причина. Оваа компанија се однесува кон своите вработени како ѓубре. А, Џими од одделот за спортска опрема, Џозеф од билетарата и Лари од одделот за градина се перверзни. Се надевам дека не разговаравте со вашите ќерки како што зборувавте со мене “, рече таа.

„Нека се е*ат спикерите, оваа компанија, оваа работа, јас се повлекувам“, заклучи таа.

„Конечно се откажав поради ужасот на мојата работа, поради што се чувствував мизерно 17 месеци. Да ти е*ам Волмарт“, беше наведено и во објавата.