- Advertisement -
Интервјуа

(Видео) „Понеделнички кафе муабет“- Единаесетта епизода

(Видео) „Понеделнички кафе муабет“- Единаесетта епизода - Работник
540views

Во единаесетата епизода од „понеделнички кафе муабет“, Претседателот на Македонското Здружение за заштита при работа и професорот по трудово право, Лазар Јовевски, повторно зборуваат за работните односи и безбедноста и здравјето при работа.

Во прилог погледеднете ја целосната епизода:

Извор: МЗЗПР