- Advertisement -
Интервјуа

(Видео) „Понеделнички кафе муабет“ – Седма епизода

(Видео) „Понеделнички кафе муабет“ - Седма епизода - Работник
540views

Во седмата епизода на „понеделнички кафе муабет“, чиј водител е Претседателот на Македонското Здружение за заштита при работа – МЗЗПР, Милан Петковски, а негов постојан гостин е еминентниот професор по трудово право, Лазар Јовевски.

Тема на разговор е излегувањето во пензија, како и продолжувањето на работење на жените, по навршување на староста за пензионирање. За да дознаете повеќе околу тоа, во прилог погледнете го интервјуто.

Извор: МЗЗПР