- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Претседателот на Синдикатот на Полицијата прераспределен поради синдикални активности

Претседателот на Синдикатот - Работник
2.71Kviews

Претседателот на Синдикатот на полицијата во Македонија Орце Коцевски во изјава за порталот Работник вели дека веднаш после протестот кој СПМ го одржа бил незаконски прераспределен на работно место надвор од неговото место на живеење. 

Повеќе во видеото:

 

На протесот кој СПМ го одржа неодамна, Претседателот на синдикатот Орце Коцевски зборуваше за непрофесионализмот во МВР како и другите бројни проблеми со коишто се соочуваат полициските службеници.