- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

(Видео) Собрание на ССКО: Едногласно реизбран досегашниот Претседател, Зоран Антовски

Собрание на ССКО: Едногласно реизбран досегашниот - Работник
1.69Kviews

На денешното 3-то Собрание на Синдикатот на станбено – деловни, комуналните, водостопански, локалносамоуправни, хотелиерство, угостителство и радиодифузни организации на РМ – ССКО, при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС, со едногласна одлука за Претседател беше реизбран досегашниот Претседател, Зоран Антовски.

Во продолжение погледенете ја изјавата која тој ја даде за Порталот Работник: