ЗанимливостиМагазинНаука

(ВИДЕО) ЧУДНИ И СТРАШНИ СЛУЧУВАЊА ВО СВЕТОТ

(ВИДЕО) ЧУДНИ И СТРАШНИ СЛУЧУВАЊА ВО СВЕТОТ - Работник
435views

Во ова видео можете да погледнете неодамнешни снимки каде рибите јадат пластика и умираат. Водата е загадена но да видиме од каде доаѓа сето тоа.

Можеби овие информации се ретки но вредат да се погледнат и размислат.

 

Advertisement