- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

(Видео) Јовевски: Дали институциите соодветно се справуваат со економската и здравствствената криза

Јовевски - Работник
199views

ДАЛИ ИНСТИТУЦИИТЕ НА ДРЖАВАТА СООДВЕТНО СЕ СПРАВУВААТ СО ЕКОНОМСКАТА И ЗДРАВСТВЕНАТА КРИЗА?

– Има поплаки од граѓаните насочени кон институциите кои се вклучени во процесот на трудот и работните односи, како што се Фондот за ПИО, Агенцијата за вработување, Министерство за труд.., Што мислам јас можете да видите во видеото во прилог, но што мислите вие?

Advertisement

Поздрав од тимот

 

Advertisement

Advertisement