- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

„Виталиа“ бесплатно ќе доставува здрава храна за лица над 60 години

295views

Со цел да им го олесни пристапот до здрава храна, компанијата во периодот што следува бесплатно ќе ја доставува до сите што имаат 60 и повеќе години. Нарачките ќе може да се реализираат преку онлајн-продавницата https://www.vitalia.com.mk/mk/products-filter-page или телефонски, на бројот 02 3217 177. Доставата ќе биде на товар на компанијата, а плаќањето ќе може да се изврши со картичка или во готово. Целата територија на земјата е опфатена со бесплатната достава.

„Виталиа“, меѓудругото, освен што има за цел да им помогне на најранливите категории, со својот чекор се надева дека ќе внесе поттик и кај другите компании, кои можат да превземат сопствени иницијативи за да обезбедат поддршка на тие што им е најпотребна во актуелниот кризен период.

Advertisement

Advertisement

Advertisement
Advertisement