- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Витаминка во првото полугодие остварила зголемување приходот за 20 проценти

Витаминка во првото полугодие - Работник
477views

Во периодот Јануари – Јуни 2019 година, компанијата П.И “Витаминка” АД Прилеп оствари позитивен финансиски резултат искажан во неревидираниот единечен Биланс на успех.

Во 2019 година не се евидентирани промени во сметководствените политики, сметководствени процени и методи на вреднување на позициите во финансиските извештаи на П.И “Витаминка” АД Прилеп, пренесе Слободен Печат.

Целосниот текст прочитајте го тука