ЕкономијаМакедонија

Витаминка со донации за лицата со посебни потреби

Витаминка со донации - Работник
146views

Пакети со прехранбени производи до лица со посебни потреби донираше компанијата „Витаминка“.

– Минатата и оваа недела, компанијата достави поголема количина на пакети со прехранбени производи до Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост „Порака” од Прилеп и од Штип, во Дневниот центар за лица со целебрална парализа и аутизам од Прилеп, здружението „Сплотени срца” од Штип и во Дневниот центар за лица со посебни потреби „Sуница” Прилеп, информираат од компанијата.

Повеќе прочитајте на Iportal.mk