- Advertisement -
МакедонијаПравда

Владата најави одржување седница

Владата ги усвои предлозите - Работник
122views

Владата денеска ќе одржи седница преку видеоконференциска врска.

Како што информираат од Владината прерс-служба, почетокот на седницата е напладне, а за заклучоците ќе биде соопштено по нејзиното завршување. 

Advertisement

Advertisement