- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Внимавајте при купувањето на презентации во хотели и ресторани, можете да го вратите производот за 14 дена

Внимавајте при купувањето - Работник
241views

Во хотели, ресторани, дома или на патувања потрошувачите склучуваат договори за купување различни производи, „навлечени“ од „слаткоречивите“ трговци. Притоа, не водат сметка колку производот навистина им треба и дали можат да го платат, па во најголем број случаи многу брзо се покајуваат за „зделката“, пишува Скопјеинфо.

Целосниот текст прочитајте го тука