- Advertisement -
Македонија

Вонреден инспекциски надзор на Државниот инспекторат за животна средина по пријавено загадување на река Серава

Вонреден инспекциски надзор - Работник
372views

Дежурната екипа на Државниот инспекторат за животна средина, во координација со овластен инспектор за животна средина од Општина Карпош се излезени на терен и вршат вонреден инспекциски надзор при што ќе се констатира фактичката состојба на терен откако во утринските часови од страна на граѓани било пријавено загадување во реката Серава Карпош, пишува Либертас.

Целосниот текст прочитајте го тука