- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Во Аеродром се поплочуваат нови површини за паркирање

Во Аеродром се поплочуваат - Работник
218views

Општината Аеродром реализира инфраструктурни активности и деновиве продолжува со редовната санација на пешачките патеки.
Исто така се работи и на поплочување нови површини, а целта е да се создадат нови паркинг-места, пишува Скопјеинфо.

Целосниот текст прочитајте го тука