Во Крива Паланка одбележан Денот на превенција

 Полицијата е блиску до граѓаните, редовно организираме активности во соработка со училиштата и локалните институции, а денесака учениците ги посетија нашите канцеларии, беа гости во мојата канцеларија.

Полициските службеници се тука за вас, да ве заштитат, да помогнат за безбедно живеење на луѓето, особено за младите, им рече при денешната посета на Полициската станица од општа надлежност Крива Паланка на основците од градот командирот на станицата, Дејан Маринковски, објави Канал 5.

Целосниот текст прочитајте го тука