- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Вработувања во кабинетот на Премиерот Заев

Вработувања во кабинетот на Премиерот Заев - Работник
226views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на тројца кандидати во Кабинетот на претседателот на Владата, Зоран Заев.

Според објавениот оглас, се бара раководител на сектор за следење на спроведување на Програмата на Владата, за нето плата од 37.631 денар.

Advertisement

Извор: Фокус

Advertisement

Advertisement
Advertisement