- Advertisement -
Интервјуа

Втора епизода на кафе муабет со Проф.Др Лазар Јовевски

Втора епизода на кафе муабет со Проф.Др Лазар Јовевски - Работник
1.38Kviews

Во втората епизода од емисијата кафе муабет, чиј домаќин е Претседателот на Македонското здружение за заштита при работа, Милан Петковски, а негов гостин е Проф.Др. Лазар Јовевски, зборуваат за заштита при работа, со акцент на ракот, како модерна чума која има одземено многу човечки животи.

Извор: Youtube канал на МЗЗПР