- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Гинекологија синоќа остана без струја, агрегатот не се вклучил

Гинекологија синоќа остана без струја, агрегатот не се вклучил-работник
397views

Клиниката за гинекологија и акушерство во Скопје синоќа остана без струја. Причина бил големиот дефект на трафостаницата во Козле кој голем дел од центарот на Скопје го остави без струја. Но, во вакви ситуации за многу краток период во овие здравствени институции се вклучува агрегат. Тоа не било случај синоча на Клиниката за гинкологиј аи акушерство, дознава Алфа од извори на клиниката. Според истите извори, во моментот се случувале и оперативни зафати.

Целиот текст може да го прочитате тука