- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Гласен Текстилец: Едниот во Кочани ги казнува дека оделе на тоалет, овој дека трошеле вода. Ова не се работодавачи, туку робовладетели.

Гласен Текстилец: Едниот во Кочани - Работник
389views

Порталот Работник интегрално ви го пренесува статусот на Здружението на текстилни работници, „Гласен Текстилец“, во врска со казнувањето на вработените во Прилеп и Кочани од страна на сопствениците на компаниите поради тоа што оделе во тоалет и трошеле премногу вода во летниот период.